SteaBlock contribuie la buna functionare a celulelor hepatice si participa la regenerarea celulei hepatice in afectiuni precum steatoza hepatica de grad 1, 2 sau 3.

Diminueaza efectele negative ale steatozei hepatice in afectiuni precum sindromul metabolic, dislipidemii sau diabet.

Este protector hepatic cu rol pozitiv in steatoza hepatica de grad 1, 2 sau 3.

SteaBlock contribuie la buna functionare a celulelor hepatice si participa la regenerarea celulei hepatice in afectiuni precum steatoza hepatica de grad 1, 2 sau 3.

Diminueaza efectele negative ale steatozei hepatice in afectiuni precum sindromul metabolic, dislipidemii sau diabet.

Protector hepatic cu rol pozitiv in steatoza hepatica de grad 1, 2 sau 3.


Se administreaza cate 1 - 2 capsule de SteaBlock de doua ori pe zi, dupa mesele principale, timp de minim 3 luni (sau conform recomandarii medicului specialist). 

La copii se recomanda incepand cu varsta de 3 ani, iar dozele zilnice vor fi stabilite de medicul specialist.

Pentru a obtine rezultatele dorite, administrarea ar trebui efectuata pe o perioada de minim 3 luni de zile.


SteaBlock este contraindicat in caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului sau in perioadele de sarcina si alaptare.

Tratamentul se bazeaza in primul rand pe respectarea unui regim igieno-dietetic, ce consta in: reducerea sau mentinerea greutatii corporale la valori aproape de normal, mentinerea trigliceridelor, colesterolului si glicemiei in limite normale, exercitii fizice regulate, respectarea orelor de odihna si somn, evitarea stresului, consum sporit de legume si fructe proaspete.

Se recomanda excluderea alimentelor care au produs steatoza si agraveaza boala, cum ar fi: alcoolul, grasimile de origine animala, carnea de porc, carnea de oaie, pielea de pasare, mezelurile, galbenusul de ou, lactatele de oaie, alimentele prajite, tocanitele, afumaturile, alimentele care contin conservanti, alimentele care conţin substante sintetice, dulciurile sau alimentele bogate in carbohidrati, sucurile sintetice sau carbogazoase.

 

Tratamentul medicamentos se administreaza de catre medicul curant in raport cu profilul fiziopatologic al pacientului: sex, varsta, greutate corporala, gradul de steatoza, boli metabolice si/sau sistemice asociate.

Hyllan Pharma

str. Turturelelor nr.11A,

etaj 2, sector 3, Bucuresti

021 .425 55 66

© Hyllan Pharma

www.steablock.ro

.

.

office@hyllan eu

.

Tratament

CUMPARA ACUMcomanda-contul-meu.php
ACESTA ESTE Steablock
semne ale bolii
ce e steatoza hepatica
tratament
conduita terapeutica
recomandari medicale
articole
pagini medici

alearga     |     inoata     |     fii activ