Your browser fingerprint:

Complet Digest + DuoCarb + CarboHyll

ProFecund

 

48.00 lei
40.80 lei
- +
Trio pentru o digestie usoara.

Disponibilitate:  in stoc
truck SVG

Livrare in 24-48 de ore

credit card SVG

Plata cu cardul securizata sau plata la livrare

box SVG

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 119 lei

Complet Digest reprezinta o combinatie complexa de enzime digestive (fermenti gastrici precum pepsina si papaina, enzime pancreatice ca lipaza si pancreatina, bromelaina, betaina, proteaza, celulaza) si bila bovina, ce au efect in sustinerea si functionarea normala a aparatului digestiv.

Duo-Carb, datorita ingredientelor sale, contribuie la calmarea disconfortului abdominal determinat de hiperaciditate gastrica.

CarboHyll este un supliment alimentar dozat sub forma de comprimate, ce contine 200 mg carbune activ per comprimat.

Complet Digest

Bromelaina din compozitia produsului este o enzima extrasa din fructele de ananas, ce stimuleaza digestia alimentelor, contribuie la mentinerea confortului digestiv si vine in sprijinul persoanelor cu tulburari digestive, preintampina greata, balonarile si disconfortul abdominal care insotesc excesele alimentare.

Complet Digest contine in acelasi comprimat 9 enzime digestive, dar si bila bovina

Duo-Carb 

Carbonatii de calciu si de magneziu au capacitatea de a neutraliza aciditatea gastrica prin degajarea tractului digestiv, contribuind la ameliorarea durerii si arsurii gastrice.

CarboHyll 

Carbunele activ contribuie la reducerea flatulentei dupa consumul de alimente.*

*Conform Regulamentului (UE) 432/2012, efectul benefic al carbunelui activ se poate obtine in cazul consumului de 1 gram cu cel putin 30 minute inainte de masa si de 1 gram imediat dupa masa.

Cand este ingerat, carbunele activ poate fixa pe suprafata sa substante toxice din intestin si astfel poate preveni absorbtia lor in organism. Aceasta fixare poarta numele de adsorbtie, un fenomen fizico-chimic ce presupune atragerea atomilor, a ionilor sau a moleculelor dintr-un gaz sau lichid catre o suprafata solida. Daca sunt captate, toxinele sunt eliminate prin fecale, carbunele nefiind absorbit la niciun nivel al tractului digestiv.

 

Indicatii Complet Digest

Produsul este benefic persoanelor cu tulburari digestive generate de deficitul de enzime pancreatice si de saruri biliare sau dupa consumul de alimente bogate in grasimi.

Indicatii Duo-Carb

  • Senzatie de arsura gastrica;
  • Hiperaciditate gastrica.

Indicatii CarboHyll

  • Stari de balonare;
  • Disconfort abdominal cauzat de flatulenta.

Complet Digest

1 - 2 comprimate la sfarsitul mesei, pana la 3 - 4 pe zi. Comprimatele se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de apa.

Atentionari

A nu se utiliza in caz de pancreatita acuta, acutizari ale pancreatitei cronice sau in caz de hipersensibilitate/alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

Duo-Carb

Adulti si copii peste 12 ani: 3 comprimate masticabile pe zi. Comprimatul se mesteca sau se lasa sa se dizolve lent in cavitatea bucala. Se utilizeaza dupa masa sau in faza dureroasa.

Atentionari

Duo-Carb nu se recomanda persoanelor cu debilitate fizica marcata sau cu functie renala alterata. Este contraindicat in cazul persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Produsul contine zahar ca indulcitor, necesita precautie in cazul utilizarii de catre persoanele diabetice.

Acest supliment alimentar poate interactiona cu medicamente administrate concomitent, determinand scaderea absorbtiei digestive a acestora. De aceea, este de preferat sa utilizati Duo-Carb la o distanta de minim 2 ore de la administrarea de medicamente.

CarboHyll

Adulti si copii peste 12 ani: Cate 5 comprimate de 2 ori pe zi, cu o cantitate suficienta de apa, dupa mesele principale, la nevoie sau sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Atentionari

Nu se recomanda consumul de catre persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului, femei insarcinate sau care alapteaza, copii cu varsta sub 12 ani. Nu se recomanda in caz de blocare totala/partiala intestinala (inclusiv constipatie cronica), hemoragii intestinale sau in caz de interventii chirurgicale recente

Complet Digest

Ingrediente active (per 2 comprimate)

 

per 2 cpr

   

per 2 cpr

betaina

100 mg

 

pepsina

30 mg

pancreatina

100 mg

 

papaina

30 mg

amilaza

50 mg

 

pulbere de bila bovina

20 mg

proteaza

50 mg

 

celulaza

10 mg

bromelaina

30 mg

 

lipaza

10 mg

Forma de prezentare

Cutie cu 30 de comprimate.

Duo-Carb

Carbonat de calciu (corespunzator la 196 mg Calciu, 24% VNR*), zahar pudra (indulcitor), carbonat de magneziu, excipienti.

*Valoare Nutritionala de Referinta conform Regulamentului UE 1169/2011.

Forma de prezentare

Cutie cu 20 de comprimate masticabile.

CarboHyll

Ingrediente active (per comprimat)

200 mg carbune activ.

Forma de prezentare:

Cutie cu 40 de comprimate.

 
 

Alatura-te comunitatii Facebook/Steablock

Iti promitem ca te vom tine la curent cu cele mai actuale informatii si cu toate ofertele promotionale.