Your browser fingerprint:

PyloBloc Complex

ProFecund

 

119.00 lei
- +
PyloBloc Complex este un complex de suplimente alimentare utilizat impotriva infectiei cu Helicobacter pylori, cu rol adjuvant in timpul tratamentului cu antibiotic, precum si dupa incheierea acestuia pentru prevenirea recidivei.

Disponibilitate:  in stoc
truck SVG

Livrare in 24-48 de ore

credit card SVG

Plata cu cardul securizata sau plata la livrare

box SVG

Livrare gratuita

PyloBloc Complex este utilizat impreuna cu tratamentul antibiotic pentru eradicarea Helicobacter pylori, fiind recomandat inca de la inceperea tratamentului. Complexul este format din Pylobloc Start capsule si PyloBloc plicuri, recomandate pentru cele doua faze ale tratamentului – faza de inceput (1-10 zile) si faza de prevenire a recidivei (11-24 zile).

PyloBloc Complex are rol adjuvant in timpul tratamentului cu antibiotic si previne riscul de reaparitie a infectiei cu Helicobacter pylori, recomandat in afectiuni precum gastrita (acuta si cronica), esofagita de reflux (boala de reflux gastroesofagian), ulcer gastric, ulcer duodenal, afectiuni care pot fi cauzate de bacteria Helicobacter pylori.

Produsul Pylobloc Complex este format din Pylobloc plicuri si Pylobloc Start capsule vegetale.

Beneficii Pylobloc Start capsule vegetale:

 • Proprietati antioxidante prin continutul de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) si prin intermediul N-acetil-L-cisteinei, precursor al aminoacidului cisteina care in organism se transforma in glutation, compus cu un puternic efect antioxidant
 • Ajuta la normalizarea tranzitului intestinal si la biosinteza vitaminelor din grupul B prin intermediul drojdiei Saccharomyces cerevisiae var. boulardii, drojdie rezistenta la actiunea sucurilor gastrice, intestinale si la actiunea antibioticelor.
 • Contribuie la confortul digestiv, sustine sistemul imunitar, ajuta la mentinerea functiei normale a membranelor mucoase din stomac si din intestinul subtire prin extractul de lemn dulce continut.
 • Participa la functionarea normala a sistemului imunitar, la procesul de diviziune celulara si ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ prin continutul de zinc.

Beneficii PyloBloc plicuri:

 • Proprietati antioxidante, antimicrobiene si antiinflamatoare prin extractul de oregano (Oreganum vulgare L.) continut.
 • Proprietati antibacteriene si antiiflamatoare datorita extractului de cimbru (Thymus vulgaris L.) din compozitia produsului.
 • Semintele de Psyllium sustin tranzitul intestinal, faciliteaza miscarile intestinale, fiind si prebiotic (substanta necesara pentru cresterea coloniilor sanatoase de probiotice din intestin). 
 • Ajuta la sustinerea tratamentului afectiunilor gastro-intestinale, prin extractul de musetel.
 • Ajuta la normalizarea tranzitului intestinal si la biosinteza vitaminelor din grupul B prin intermediul drojdiei Saccharomyces cerevisiae var. boulardii, drojdie rezistenta la actiunea sucurilor gastrice, intestinale si la actiunea antibioticelor.
 • Inulina din compozitia produsului ajuta la hranirea bacteriilor intestinale benefice, iar asocierea acesteia cu microorganismele vii,benefice organismului,confera produsului efect simbiotic. 

 

 • PyloBloc Start este recomandat in timpul tratamentului cu antibiotic impotriva infectiei cauzata de Helicobacter pylori, inca din prima zi, avand rolul de a mentine functia normala a membranelor mucoase din stomac si intestinul subtire. Acesta se poate utiliza si in afectiuni precum gastrita, esofagita de reflux, ulcer gastric sau duodenal, afectiuni ce pot fi cauzate de infectia cu Helicobacter Pylori.

 

 • PyloBloc este recomandat dupa tratamentul cu antibiotic, pentru prevenirea recidivei si recolonizarii (gastrice sau intestinale) si pentru mentinerea rezultatelor obtinute. Datorita ingredientelor sale, se poate utiliza pentru normalizarea tranzitului intestinal, pentru a mentine confortul digestiv si pentru a sustine digestia.

PyloBloc Start

 • Adulti: 2 capsule odata, zilnic, cu 30 de minute inainte de masa de pranz 

Durata de utilizare este de 10 zile, in asociere cu tratamentul antibiotic. 

Forma de prezentare

Cutie cu 2 blistere a cate 10 capsule vegetale

Pylobloc plicuri:

 • 1 plic/zi, timp de 14 zile dupa incheierea tratamentului cu antibiotic

Se amesteca bine continutul plicului  cu 100-150 ml apa la temperatura camerei pana la formarea unei mase usor gelatinoase si se consuma imediat. Se recomanda hidratarea cu inca 250 ml de lichid, in decurs de jumatate de ora de la consum. 

A se utiliza la 1-2 ore dupa consumul altor suplimente alimentare sau medicamente.

Forma de prezentare

Cutie cu 14 plicuri.

PyloBloc Start – (capsule vegetale) – ingrediente active per 2 capsule – doza zilnica recomandata:

N-acetil-L-cisteina 600 mg
Extract deglicirinizat din radacina de lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) 400 mg
Saccharomyces cerevisiae var. boulardii minim 5 miliarde de culturi vii
Zinc (din drojdie de bere Saccharomyces cerevisiae uscata, inactiva, imbogatita cu Zinc) 10 mg (100% VNR*)

*VNR: valoare nutritionala de referinta (cf. Regulament UE 1169/2011);

**Nu a fost stabilita VNR.

PyloBloc – ingrediente active per plic – doza zilnica recomandata:

Psyllium (Plantago ovata) 1500 mg
Drojdie uscata inactiva imbogatita cu: vitaminele B3, B5, B6, B2, B1, B9, B8, B12 226.5 mg (96-108%**)
Inulina 250 mg
Extract de cimbru (Thymus vulgaris) 100 mg
Extract de oregano (Origanum vulgare L.) 100 mg
Ellirose® (Extract standardizat din Hibiscus sabdariffa) 100 mg
Acid ascorbic (Vitamina C) 80 mg (100%)*
Extract din seminte de struguri (Vitis vinifera L.) 80 mg
Extract din flori de musetel (Matricaria recutita) 50 mg
Saccharomyces cerevisiae var. boulardii minim 1 miliard de culturi vii

*VNR- Valoare Nutritionala de Referinta conform Reg. EU 1169/2011.

**VNR corespunzator vitaminelor din grupul B.

 
 

Alatura-te comunitatii Facebook/Steablock

Iti promitem ca te vom tine la curent cu cele mai actuale informatii si cu toate ofertele promotionale.