Your browser fingerprint:

DuoCarb, 20 cpr

ProFecund

 

13.00 lei
- +
Duo-Carb, datorita ingredientelor sale, contribuie la calmarea disconfortului abdominal determinat de hiperaciditate gastrica.

Disponibilitate:  in stoc
truck SVG

Livrare in 24-48 de ore

credit card SVG

Plata cu cardul securizata sau plata la livrare

box SVG

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 119 lei

Duo-Carb, datorita ingredientelor sale, contribuie la calmarea disconfortului abdominal determinat de hiperaciditate gastrica.

Carbonatii de calciu si de magneziu au capacitatea de a neutraliza aciditatea gastrica prin degajarea tractului digestiv, contribuind la ameliorarea durerii si arsurii gastrice.

  • Senzatie de arsura gastrica;
  • Hiperaciditate gastrica.

Adulti si copii peste 12 ani: 3 comprimate masticabile pe zi. Comprimatul se mesteca sau se lasa sa se dizolve lent in cavitatea bucala. Se utilizeaza dupa masa sau in faza dureroasa.

Duo-Carb nu se recomanda persoanelor cu debilitate fizica marcata sau cu functie renala alterata. Este contraindicat in cazul persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Produsul contine zahar ca indulcitor, necesita precautie in cazul utilizarii de catre persoanele diabetice.

Acest supliment alimentar poate interactiona cu medicamente administrate concomitent, determinand scaderea absorbtiei digestive a acestora. De aceea, este de preferat sa utilizati Duo-Carb la o distanta de minim 2 ore de la administrarea de medicamente.

Ingrediente active

Carbonat de calciu (corespunzator la 196 mg Calciu, 24% VNR*), zahar pudra (indulcitor), carbonat de magneziu, excipienti.

*Valoare Nutritionala de Referinta conform Regulamentului UE 1169/2011.

 

Forma de prezentare

Cutie cu 20 de comprimate masticabile.

 
 

Alatura-te comunitatii Facebook/Steablock

Iti promitem ca te vom tine la curent cu cele mai actuale informatii si cu toate ofertele promotionale.